Kesätyöt HakaCenterillä - Haka Center

Kesätyöt HakaCenterillä

Olin kesätöissä HakaCenterillä kaksi viikkoa, Oulun kaupungin kesätyösetelin verran. Näiden kahden viikon aikana ehdin tehdä monia erilaisia  järjestely- ja siivoustehtäviä. Kesätyöt sujuivat mukavasti. Tekemistä oli monenlaista ja sitä riitti kahdelle viikolle hyvin. Työt saivat myös ajan kulumaan nopeasti, eikä missään vaiheessa ehtinyt pitkästyä.

Siivoustehtäviä, joita tein kesätöissä, olivat esimerkiksi  ikkunoiden pesu, lattioiden harjaus, pölyjen pyyhkiminen, luuttuaminen, roskien  kerääminen sekä autojen siivoaminen. Lisäksi sain maalata paljon, sillä maalattavaa riitti melkein jokaiselle työpäivälle. Annettuja tehtäviä oli monipuolisesti ulkona ja sisällä, sekä eri rakennuksissa. Onnekseni erilaisiin työtehtäviin ohjeistettiin hyvin, joten uusiakin asioita oli helppo kokeilla ja oppia.

Viihdyin töissä hyvin, sillä työpaikka ja työympäristö olivat viihtyisiä ja täynnä mukavia ihmisiä. Töihin oli kiva tulla. Oikeastaan mitään huonoa ei ollut. Kesätyöt missä tahansa antavat aina lisää kokemusta työelämästä, sekä nuoret saavat tärkeää harjoitusta tulevaisuutta ajatellen. Mielestäni kesätyöjakso oli kaikin puolin mukava ja HakaCenter on työpaikka, jonne voisin ajatella meneväni kesätöihin myös tulevaisuudessa.

 

-Sanni