Korjaustarve ei katso ikää - Haka Center

Korjaustarve ei katso ikää

Korjaamollamme ollaan totuttu työskentelemään monen ikäisten koneiden kanssa. Jos osia on saatavilla, asentajamme korjaavat viat ja puutteet laitteen ikää katsomatta. Jos koneen rungossa tai muissa osissa on hitsaus- tai muita työstötarpeita, ammattitaitoinen metallipajamme pystyy hoitamaan ne varmasti. Varaosia vanhempiinkin koneisiin on vielä hyvin saatavilla ja kattavan varaosaverkostomme kautta saamme niitä hyvin hankittua.

Esimerkkinä Ford 5600, jonka voimanulosoton ja hydrauliikkapumppujen akselin moottorin päästä oli pettänyt boorit. Tämä akseli siirtää voiman moottorilta voimanulosotolle ja hydrauliikkapumpuille. Traktori on niin sanotusti ”katkaistava” korjausta varten, eli moottori ja vaihteisto irrotetaan toisistaan. Tässä yhteydessä on erittäin järkevää uusia voimansiirron kuluvia osia, kuten esimerkiksi kytkin painelaakereineen. Vian korjaus vaati myös vaihteiston irrotuksen perästä, joten voiman ulosotto kunnostettiin samalla uusimalla ulosoton pakan kuluneet osat.

Tässäkin tapauksessa kunnostetusta Fordista tuli erittäin käyttökelpoinen traktori monenlaiseen työhön. Jos käytössäsi on itsellesi sopiva vanhempi traktori tai työkone ja siinä on vikaa tai huollon tarvetta, kysy rohkeasti apua tai tarjousta HakaCenterin korjaamolta. Asentajamme ja metallimiehemme ovat valmiita auttamaan! Tarvittaessa liikkuva huoltopalvelumme tulee koneen luokse korjaamaan tai huoltamaan tarvittavat kohteet.

-Korjaamo