Verkkokaupan kehityksellä vahvistusta palveluihin - Haka Center

Verkkokaupan kehityksellä vahvistusta palveluihin

HakaCenter haluaa palvella asiakkaansa aina mahdollisimman hyvin. Tätä periaatetta noudattaen yrityksemme on pyrkinyt aina kehittämään palveluitaan ja valikoimaansa vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Osana tätä kehitystyötä on kiinnitetty huomiota sähköisiin palveluihin ja näkyvimpänä osana tästä verkkokauppaan. Haka-Osat on palvellut asiakkaita jo vuosien ajan verkossa ja nyt on kehityksen myötä tarkoituksena tarjota asiakkaillemme entistäkin kattavampi valikoima laadukkaita ja sopivan hintaisia osia heidän monipuoliseen traktorikalustoonsa.

Haka-Osat tarjoaa yhteistyökumppanimme QTP:n kanssa laajan katalogin helposti tilattavaksi suomalaisille asiakkaillemme. Verkkokauppamme palvelee vuorokauden ympäri, joten tarpeen herätessä tilanteen voi tarkastaa heti ja tilata tarvittavat tuotteet. Valikoimasta löytyy yli 18000 varaosaa ja tarviketta monen ikäisiin ja merkkisiin traktoreihin. Haka-Osat verkkokaupan kautta on siis mahdollista tilata osia aktiivisessa käytössä oleviin traktoreihin, kuin myös harrasteikäisiin koneisiin. Lisäksi, jos osien löytäminen tai sopivuuden määrittäminen tuottaa vaikeuksia, ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa ratkaisemaan ongelman. Muista myös, että HakaCenterillä on laaja valikoima muidenkin tavarantoimittajien tuotteita ja laadukas huoltopalvelu!

Kehitystyö on jatkuvaa ja pyrimme aina parantamaan toimintaamme ja palveluitamme. Valikoimamme on vahvistunut myös konemyynnin ja vuokrauksen puolella, jonne olemme saaneet edustukseemme esimerkiksi laadukkaita maanrakennus-, materiaalinhallinta- ja henkilönostinmerkkejä. Näidenkin asioiden ympärillä on meneillään sähköisten palveluiden kehitystyötä, jolla haluamme helpottaa asiakkaidemme arkea – muista siis seurata kanaviamme. Löydät meidät osoitteesta www.hakacenter.fi ja Haka-Osat osoitteesta www.hakaosat.fi .

 

-Matti Huovinen