Huoltopalvelu - Haka Center

HUOLTOPALVELU

Palvelut

Ammattitaitoinen huolto- ja korjauspalvelu kaikille myymillemme koneille

Huoltopalvelu on meille tärkeää. Huoltamoillamme työskentelee toistakymmentä ammattitaitoista asentajaa. Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti, jotta voimme taata laadukkaan sekä luotettavan asennuspalvelun. Kokonaisvaltaisessa huoltopalvelussamme suoritamme mm. moottori- voimansiirto- ja vaihteistoremontteja sekä lisälaitevarustelua uusiin ja käytettyihin koneisiin! Huoltamoiltamme löytyy monipuolisesti erikoisosaamista mm. metallitöiden, mekaniikan, sähkötöiden, hydrauliikan ja vianetsinnän aloilta. Nuorekasta asentajakaartiamme yhdistää ajantasainen ammattitaito ja intohimo oman osa-alueen ongelmanratkaisuun sekä uusien haasteiden vastaanottamiseen!

Liikkuva huoltokalusto

Liikkuva huoltokalustomme mahdollistaa huolto- ja korjaustyöt myös asiakkaan luona. Pienet korjaustyöt ovat usein kustannustehokkainta hoitaa suoraan asiakkaan luona ja korjaus onnistuu tarvittaessa vaikka pellolla! Isommissa ja paljon vianetsintää vaativissa korjaustöissä on parasta kuljettaa rikkoontunut kone korjaamollemme kuljetuskalustomme avulla.

Diesel-korjaamo

Diesel-korjaamoltamme löytyy Boschin penkki mekaanisten Dieselpumppujen ja suuttimien säätämiseen.

  • Pumppu- ja suutinkorjaukset
  • Vianhaut
  • Huollot yleisimpiin Dieselpumppuihin – mm. BOSCH, CAV, SIMMS
  • Varaosat

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Juha Marttila, puh. 040 965 8662

Renkaiden vaihto ja asennus

Meiltä myös renkaiden vaihdot ja asennukset.

Ota yhteyttä ja varaa aika!
0400 209 184

Huolto- ja varaosapäivystys

Maksullinen huolto- ja varaosapäivystyksemme neuvoo Sinua puhelimitse ongelmatilanteissa arkisin klo. 8-22.

+ Tutustu tarkemmin palveluun

OTA YHTEYTTÄ JA VARAA HUOLTOAIKA

Huoltoaikojen tiedustelut ja varaukset puhelimitse arkipäivisin klo 8-17. Huoltoihin liittyvät tiedustelut voit lähettää myös sähköpostitse osoitteeseen korjaamo (ät) hakacenter.fi.