Työkoneiden välityspalvelu - Haka Center

TYÖKONEIDEN VÄLITYSPALVELU

Konekauppa

Ostamme hyväkuntoisia työkoneita

Ostamme traktoreita, maatalouskoneita ja maarakennuskoneita. Voimme lunastaa loppuvelan ja avustamme uudelleen rahoituksessa. Koneen ostossa nopea maksu tilille koneen tarkistuksen jälkeen. Meille kannattaa tarjota asiallisessa kunnossa olevia alle 15 vuotta vanhoja laitteita, vanhemmat ja erikoisemmat koneet katsotaan tapauskohtaisesti miten voimme niissä auttaa.

Ostamme paljon koneita Suomesta ja ulkomailta. Mikäli Sinulla on tarve koneelle, jota ei löydy Suomesta tai tarvitset muuten apua koneen hankinnassa niin ota yhteyttä ja etsimme inulle sopivan koneen! Järjestämme rahoitukset ja rahdit avaimet käteen periaatteella myös ulkomailta tuleville koneille.

Konevälitys on edullinen ja luotettava tapa myydä ylimääräistä kalustoa. Koneista tehdään välityssopimus, jossa sovitaan asiakkaan kanssa pelisäännöt ja ehdot, joilla kone voidaan myydä. Meillä on nykyaikainen korjaamo, jossa voimme tehdä tarvittavat korjaukset ja fiksaukset koneeseen. Voimme järjestää koneiden kuljetuksen asiakkaalta meille ja/tai uudelle ostajalle.

Konevälityksessä hoidamme myynnin ja rahoituksen järjestelyn uudelle omistajalle. Tapauskohtaisesti voimme ostaa vaihdossa tulevan koneen itselle, jolloin tilitämme asiakkaalle välitetyn koneen koko hinnan. Välityksessä määritetään alin hinta mitä asiakkaan täytyy omasta koneestaan saada. Välityspalkkiomme on 10-15% kauppahinnasta, minimi veloitus 500 euroa.

Huom, välityskoneissa emme vastaa koneen rikkoontumisesta vaan tämä on ostajan ja koneen alkuperäisen omistajan välinen asia.

Ota yhteyttä ja tarjoa konettasi myyntiin!
Kalle Piirainen, puh 040 779 1454 tai sähköpostitse kalle.piirainen (ät) hakacenter.fi.

TARJOA KONETTASI VÄLITYKSEEN

Tarjoa konettasi välitettäväksemme täyttämällä sähköinen lomakkeemme tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu (ät) hakacenter.fi. Käsittelemme viestisi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian!