Ostoskori

Ei lisättyjä tuotteita.

Oma tili

Kirjaudu

Rekisteröidy

Ole hyvä ja syötä käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi. Saat sähköpostitse ohjeet salasanasi palauttamiseen.

Palaa kirjautumiseen

Case IH

Case IH on yksi maailman suurimmista maatalouskoneiden ja -laitteiden tuotemerkeistä

Case Corporation oli yhtiön brändi vuodesta 1968 vuoteen 1999 asti, jolloin erillinen haara nimeltään Case CE perustettiin rakennuskoneita varten. Vuodesta 2000 lähtien Case, International Harvester ja New Holland ovat kaikki yhdistyneet yhteen yhtiöön nimeltä CNH Global. CNH Global ja Fiat Industrial yhdistyivät syyskuussa 2013 CNH Industrial -yhtiöksi.

Case IH Farmall C
Farmall C-mallisto koostuu Farmall 90 C, 100 C , 110 C ja 120 C -malleista. Moottoreina on välijäähdytetyt 4-sylinteriset 3.6 litraiset Common Rail turbomoottorit, joten tehoa ja vääntöä on tarjolla reilusti nykyaikaisen maatalouden monipuolisiin tehtäviin. Farmall C -mallien keskeiset hallintalaitteet ja toiminnot on toteutettu käyttäjälle selkeällä tavalla. Ainutlaatuinen ActiveDrive2-vaihteisto yhdessä hydraulisen suunnanvaihtajan kanssa tekee kuormaintyöskentelystä erityisen sujuvaa.
Case IH Luxxum
Luxxum- mallisto on hyvin varusteltu, kaikkiin tarkoituksiin soveltuva pienemmän kokoluokan traktori. Erinomainen valinta keskikoisille kotieläin- ja erikoisviljelyä harjoittaville tiloille sekä kiinteistön hoitoon. Luxxum mallisto edustaa ehdotonta kärkeä kokoluokassaan tehon, taloudellisuuden, lisävarustevalikoiman ja vaihteistonsa osalta.
Case IH Vestrum CVX
Vestrum tarjoaa joustavan, ketterän ja monipuolisen traktorin teholuokkaan 111-140hv (maksimiteho). Traktori on varustettu laadukkaalla portaattomalla vaihteistolla. Vääntöä tästä mallistossa on 520 Nm-630 Nm. Moottorina Vestrumissa on neljäsylinterinen FPT:n Stage V -päästönormit täyttävä moottori. Monipuoliset lisävarustevaihtoehdot, loistava ketteryys, portaaton vaihteisto ja vääntävä moottori tekevät Vestrumista loistavan yleiskoneen ja kiinteistöhoitotraktorin.
Case IH Maxxum
Maxxum-mallisto muodostuu seuraavista versioista: ActiveDrive 4, ActiveDrive 8 ja CVX. Maxxum ActiveDrive 8 on malleista uusin. ActiveDrive 8 mallissa on 24x24 vaihteisto ja 8 powershift- vaihdetta kolmella päällekkäin limittyvällä alueella. Maxxum on kompakti, tehokas, luotettava ja kaunis. Maxxum on erittäin sopiva yleistraktoriksi monenlaiseen ympäristöön ja käyttöön.
Case IH Puma
Puma mallisto koostuu kolmesta mallista: Puma X, Puma MC ja Puma CVX. Puma on monipuolinen ja tehokas traktori vaativaan urakointiin ja nykyaikaisille tiloille. Puma X:ssä on SPS vaihteisto. Puma X on varusteiltaan hieman Puma MC/CVX:ää kevyemmin varusteltu. Puma MC voidaan varustella joko Semipovershift tai Powershift vaihteistoilla. Puma CVX:ssä on aidosti portaaton vaihteisto, mikä täydellisesti vapauttaa kuljettajan vaihteiden vaihdosta. MC ja CVX malleja on saatavana pitkällä ja lyhyellä akselivälillä.
Case IH Optum AFS
Kompakti Case IH Optum CVX on ollut aina hyvin varusteltu suuremman teholuokan traktori. Optum AFS Connect -mallisto sisältää kolme mallia, nimellistehoiltaan 250 hv, 270 hv ja 300 hv, ja niissä on kaikissa portaaton Case IH CVX Drive -voimansiirto. Optum-mallisto on vakiona varustettu Case IH AFS Connect -telematiikkapaketilla, joka mahdollistaa kaksisuuntaisen tiedonsiirron traktorin ja kotiportaalin välillä, reaaliaikaisen koneen valvonnan, ohjelmistojen etäpäivitykset ja paljon muuta.
Case IH Magnum
Magnumiin on saatavilla telat takarenkaiden tilalle, jolloin puhutaan Magnum Rowtrackista. Magnum-mallistossa on moderni ohjaamo, uudistettu kosketusnäyttö ja kokonaan uusi kuljettajan käyttöliittymä. Tehoa on tarjolla 280 hv - 400 hv.
Case IH Quadtrac
Maailman tehokkain traktori. Teloilla on monia vahvuuksia renkaisiin nähden kuten parempi pito, pienempi pintapaine, ne ovat renkaita kapeammat ja tarjoavat joustavuutta kun työt onnistuu äärimmäisissäkin olosuhteissa. FPS tai CVX vaihteistoilla. Tehoa 476 hv - 628 hv (525 hv - 692 hv maksimi lisäteholla). Minimi paino työkunnossa 25500 kg.

HakaCenteriltä myös seuraavien merkkien työkoneita sekä lisälaitteita

Kaikki edustukset
Työkoneet
Lisälaitteet