Ostoskori

Ei lisättyjä tuotteita.

Oma tili

Kirjaudu

Rekisteröidy

Ole hyvä ja syötä käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi. Saat sähköpostitse ohjeet salasanasi palauttamiseen.

Palaa kirjautumiseen

New Holland

New Holland on yksi maailman suurimmista maatalouskoneiden ja -laitteiden tuotemerkeistä

New Holland merkki kattaa kaikki tarpeet kiinteistönhoidosta aina raskaaseen peltotyöhön. Kone mallistojen sisällä on valittavissa useita versioita, kuten erilaisia vaihteistoja ja muita ominaisuuksia. Tarjolla on myös todella laaja valikoima lisävarusteita, viimeisteltyä ja käteen sopivaa kokonaisuutta varten.

New Holland T4S
New Holland T4S -traktoreissa mukavuus ja kokonaisuuden tehokkuus ovat läsnä. T4S on helppokäyttöinen ja edullinen ylläpidettävä. T4S sopii maatiloille ja lukuisiin muihin töihin. Polttoainetaloudellisuus ja yksinkertaisen päivittäiset huoltotoimet ja tarkastuskohteet pitävät traktorin ylläpidon edullisena ja helppona. T4S sopii maatilan kevyempiin töihin ja lisäksi myös vihertraktoriksi tai kunnalliskäyttöön.
New Holland T5 Utility
New Holland T5 Utility tarjoaa monipuolisuutta. Se sopii niin pellolle, maantielle kuin pihatöihin. Se soveltuu kuljetusajoon tai voimanottokäyttöön yhtä lailla kuin kiinteistön hoitoon ja erikoisviljelyyn. Tehoa löytyy 99 hv - 114 hv.
New Holland T5 EC
T5 EC -mallisto koostuu kolmesta eri tehoisesta traktorista välillä 99 hv -117 hv. Loistava teho-paino-suhde ja runsas määrä mahdollisia varusteita tekevät T5 mallista joka tilanteen koneen. T5 sopii entistäkin paremmin mitä moninaisimpiin käyttötarkoituksiin maataloudessa ja sen ulkopuolella. Electro Command™ -vaihteistosta löytyy helposti ja tarkasti oikea ajonopeus tehtävään kuin tehtävään.
New Holland T5DCT/AC
T5 Dynamic Command ja Auto Command -mallit ovat helposti käsiteltäviä traktoreita, jotka tarjoavat luotettavasti maksimaalisen tuottavuuden. Kaksoiskytkintekniikkaan perustuvassa 24x24 Dynamic Command -versiossa on kahdeksan powershift-vaihdetta vedon katkeamatta. T5-malliston huipulla on New Hollandin portaaton Auto Command™ -vaihteisto. Maksimi tehoa löytyy 110 hv - 140 hv. Ketterät traktorit sopivat niin maatiloille kuin urakointiin.
New Holland T6
Maatiloja ja töitä on monenlaisia. T6-traktorimallisto on suunniteltu siten, että vaihtoehtoja on runsaasti monenlaisiin tarpeisiin. T6-mallistoon kuuluu kuusi eri teholuokkaa, joista maksimitehoiltaan 125-155 hevosvoimaiset mallit T6.125-T6.175 ovat nelisylinterisiä ja 159 hv:n T6.180 kuusisylinterinen. Maksimitehojen lisäksi on käytössä lisätehoja melkein kaikissa versioissa jopa yli 20 hv. Vaihteistotyyppejä on kolme. Electro Command™, Dynamic Command ja portaaton Auto Command™.
New Holland T7
T7-mallisarjassa normaalin akselivälin traktoreita on neljä mallia, ja niistä kolme on saatavana Range Command, Power Command tai portaattomalla Auto Command-vaihteistolla. Tehokkaimmassa T7.225-mallissa vaihteistona on Auto Command. Pidemmän akselivälin malleja on myös neljä. Näistä tehoa löytyy lisäteholla aina 270 hv. saakka. Nyt myös T7 HD PLM CONNECT malli jossa tilavampi ohjaamo ja valmius New Hollandin älykkäille viljelyteknologioille.
New Holland T8
T8-traktoreissa on huimien teholukemien lisäksi myös paljon muuta, Auto Command -vaihteistolla ajaminen on uskomattoman helppoa ja mukavaa. Tehoa löytyy kolmesta mallista välillä 381 hv - 435 hv lisätehon kanssa. Kaikki malleihin saatavana jousitettu Terraglide™ -etuakseli ja 50 km/h maantienopeus.

HakaCenteriltä myös seuraavien merkkien työkoneita sekä lisälaitteita

Kaikki edustukset
Työkoneet
Lisälaitteet