Kiinteistöhuolto - Haka Center

KIINTEISTÖHUOLTO

Toimialat

Laitteet kiinteistö-, yhteiskunta- ja tiehuoltoon

Valikoimastamme löytyy Grasshopper-suurteholeikkurit ammattikäyttöön. Kokemus on osoittanut, että Grasshopper suurteholeikkurit korvaa 2-3 rattikonetta! Kaikki Grasshopperit voi rekisteröidä tieliikennekäyttöön. Tehty teräksestä! Grasshopperit on tehty kestämään ja eikä sisällä muoviosia. Kiipeää hienosti myös mäkiin eikä jää pohjastaan kiinni. Grasshopperin ohjaus tapahtuu pelkästään sauvoista, joten kyseessä on sauvaohjattava suurteholeikkuri.

Leikkurit jaetaan kolmeen kategoriaan: puutarhatraktorit, Riderit ja sauvaohjattavat ajoleikkurit. Traktorin leikkuulaite on koneen alla, kun taas Riderin leikkuulaite on asennettu koneen eteen. Sauvaohjattavissa leikkuri on myös edessä, mutta tehokkuus ja laatu Grasshopper-suurteholeikkureissa on kuitenkin aivan toista luokkaa kuin traktori- tai Rider-tyyppisissä leikkureissa.

+ Tutustu tuotevalikoimaan ja teknisiin tietoihin

Akkutyökalut ammattikäyttöön

Pellenc-akkutyökalujen teho, keveys, äänettömyys, päästöttömyys ja akkujen valtava kapasiteetti ovat vakuuttaneet ammattilaiset.  Myös säästöt polttoainekuluissa on merkittävä tekijä niiden suosiossa.  Pellencin periaatteena on, että sopiva työkalu- ja akkupakettiyhdistelmä toimii yhdellä latauksella vähintään työpäivän. Ne on suunniteltu käyttämään reppumallista akkua. Työkalut ovat tasapainoisia eikä kömpelöä adapteria tarvita!

Selkeää säästöä! Pellenc akkutyökalut maksavat itsensä säästyneissä polttoainekuluissa yllättävän nopeasti.  Asiakkaittemme omien kokemusten perusteella esim. akun hinnan kuoletusaika on muutama kymmenen työpäivää.  Siihen kun laskee akun pitkän käyttöiän, voidaan puhua merkittävistä summista. Jopa yli 12.000 euron säästöt 5-6 vuoden aikana.

Tervetuloa testaamaan Pellenc-akkutyökaluja myymälöihimme!

+ Tuotteet ja tekniset tiedot

Imurit, puhaltimet, harjalaitteet

Toimitamme sopivat harjalaitteet mihin tahansa peruskoneeseen suurista pyöräkuormaajista traktoreihin ja kiinteistönhuoltokoneisiin. Valikoimassamme on myös harjalaitteet kiinteistöhuoltojen pienkoneisiin sekä itsevetävät imurit ja puhaltimet!

+ Tuotteet ja tekniset tiedot

Hakkurit ja silppurit

Kauttamme saat kestävät hakkurit ja silppurit tai metsätaloustöihin ja vuokraamokäyttöön tai vaikkapa omakotiyhdistykselle. Toimitamme vain ammattikäyttöön tai vaativaan kotikäyttöön tarkoitettuja silppurihakkureita.

+ Tuotteet ja tekniset tiedot

Erikoiskoneet

Erikoiskonevalikoimassamme on esim. itsevetäviä ilmastin-laitteita sekä lisälaitteita Grasshopper ammattileikkureihin (esim. Grasshopper ilmastin, pystyleikkuulaite, peräkärry). Valikoimassa myös jyrsimet ja levittimet.

+ Tuotteet ja tekniset tiedot

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ

Asiakaspalvelumme palvele Sinua tuotteisiimme ja palveluihin liittyvissä kysymyksissä sekä tiedusteluissa puhelimitse numerossa 0400 209 184 arkisin klo 8-17 tai sähköpostitse asiakaspalvelu (ät) hakacenter.fi.