Maarakennus - Haka Center

MAARAKENNUS

Toimialat

Haka Centeriltä löydät laajan valikoiman Casen maanrakennuskoneita

Casen maahantuoja Rentti ja Haka Center Oy ovat solmineet 9.3.2018 jälleenmyyntisopimuksen CASE-maarakennuskoneiden sekä NC myynnistä Pohjois-Suomen alueelle. Myyntialueeseen kuuluu Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu ja Lappi. Sopimus kattaa uudet Case ja NC koneet sekä varaosat. Haka Center Oy:llä toimipisteet Ylivieskassa ja Kempeleessä, joista hoituu konemyynnin sekä varaosien kattavat palvelut Case ja NC koneisiin.

Haka Centerille ja Caselle asiakas on tärkein! Siksi Casen koneet voidaan räätälöidä juuri omanlaisekseen jokaiselle asiakkaalle. Kauttamme saat koneeseesi alkuperäiset varaosat sekä huollot ja mahdolliset korjaukset. Valitsemalla Casen maarakennuskoneet saat hyvän ja tuottavan työkoneen. Saat koneellesi säännöllisen ja luotettavan huollon sekä alkuperäiset varaosat. Lisäksi saat ammattitaitoista neuvontaa mihin tahansa koneeseen liittyvään asiaan.

Meiltä löydät myös maarakennuskoneiden lisälaitteet, kuten: kauhat, trukkipiikit ja kourat. Voimme tarjota kaivuukoneen mittalaitteet, liittimet, pyörittäjät ja muut varustelut. Metallipajassamme onnistuu suojauksien teko metsäkäyttöön, tukisukset ja muut tarvittavat varustelut.

Haka Centeriltä löydät seuraavat CASE-maanrakennuskoneet:
Kaivinkoneet, pyöräkuormaajat, kaivurikuormaajat, tiehöylät, puskukoneet sekä liukuohjatut kuormaajat. Casen maarakennuskoneet maahantuo Rentti.

Ota yhteyttä:
Ari Kiviharju, 050 306 8879

 

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ

Asiakaspalvelumme palvele Sinua Casen maarakennuskoneisiin liittyvissä kysymyksissä ja tiedusteluissa puhelimitse numerossa 0400 209 184 arkisin klo 8-17 tai sähköpostitse asiakaspalvelu (ät) hakacenter.fi.