Maatalous - Haka Center

MAATALOUS

Toimialat

Kaikki maataloudessa tarvittavat työkoneet kootusti saman katon alta

Haka Center tarjoaa kaikki maatalouden koneisiin liittyvät palvelut kootusti saman katon alta! Laajasta valikoimastamme löydät: traktorit, puimurit, ajosilppurit sekä muut maatalouden työkoneet. Tarjoamme käyttöösi myös konevuokrauspalvelun, jonka kautta voit hankkia lisää konevoimaa esim. sesonkiajaksi.

Toimintamme tukipilari on osaava ja luotettava jälkimarkkinointi – lupaamme pitää myymiemme koneiden pyörät pyörimässä! Tiedämme, että sesonkiaikana työt eivät odota. Tämän vuoksi tarjoamme laajan valikoiman varaosia ja tarvikkeita suoraan hyllystä, jotta koneiden huoltotauot ja remontit saadaan pidettyä mahdollisimman lyhyinä.

Huoltomme toimii reilun kymmenen ammattitaitoisen asentajan voimin, joissa yhdistyy laaja tietämys mekaniikan eri osaamisalueilta. Toimimme pääosin omilta korjaamoilta käsin, mutta molemmista toimipaikostamme löytyy myös liikkuva huoltokalusto. Isommissa remonteissa koneet kannattaa kuitenkin tuoda korjaamolle, jossa kaikki tarvittavat työvälineet ja osat ovat lähellä. Tarjoamme koneillemme myös kuljetuspalvelun ja voimme vuokrata sijaiskoneen rikkoontuneen tilalle.

Toimimme Mastek lietteenvetoletkulevittimien maahantuojana ilman välikäsiä!

Olemme tuoneet markkinoille Suomen olosuhteisiin erittäin hyvin soveltuvan nestemäisen lannan- ja lietteenlevitysjärjestelmän. Laitteisto koostuu pumpusta, siirto- ja levitinletkusta sekä multainlevittäjästä.

+ Tutustu Mastek ominaisuuksiin ja hyötyihin

Maahantuomme nyt laadukkaat AGRO-MASZ maanmuokkauskoneet!

Olemme aloittaneet monipuolisten AGRO-MASZ maanmuokkaimien maahantuonnin. Mallistoista löytyy laajasti lautasmuokkaimia ja kultivaattoreita erilaisiin tarpeisiin.

+ Tutustu AGRO-MASZ ominaisuuksiin ja hyötyihin

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ

Asiakaspalvelumme palvele Sinua maatalousalan työkoneisiin liittyvissä kysymyksissä ja tiedusteluissa puhelimitse numerossa 0400 209 184 arkisin klo 8-17 tai sähköpostitse asiakaspalvelu (ät) hakacenter.fi.