Trukit ja henkilönostimet - Haka Center

TRUKIT JA HENKILÖNOSTIMET

-TOIMIALAT

Myymme yhteistyössä Finnsiirto Oy:n ja Simeri Oy:n kanssa monipuolisesta valikoimasta trukit ja henkilönostimet. Valikoimastamme löytyy sopiva trukki tai nostin useimpiin käyttötarkoituksiin. Saatavilla on useita laadukkaita merkkejä, näistä esimerkkeinä: Hyundai, Ausa, Genie ja Nagano.

Trukit

Valikoimastamme löytyy Hyundai trukit ja Ausa nelivetoiset maastotrukit. Katso lisää –>

 

Hyundai

Hyundai trukit soveltuvat erinomaisesti koville alustoille ja tavanomaisempaan varastotoimintaan varastologistiikassa. Mallistosta löytyy sopiva kone aina 25 Ton nostotarpeeseen saakka. Hyundai trukit ovat tunnettuja varustelun laajuudesta, turvallisuudesta, helposta huollettavuudesta, sekä laadusta ja sopivuudesta erittäin raskaaseen käyttöön sisä- ja ulkologistiikassa.

Ausa

Ausan valikoimasta löydät ympärivuotiseen käyttöön ja tarpeillesi sopivan konemallin. Tehokkaat  maastotrukit kykenevät siirtämään kuormia vaikeakulkuisilla ja jyrkillä maasto-osuuksilla. Ausa tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman moderneja nelivetoisia, nopeasti huollettavia maastotrukkeja kilpailukykyiseen hintaan. Ausa antaa hyviä vaihtoehtoja tavaran käsittelyyn sorapihoilla ja muissa ympäristöissä missä tavanomaisella trukilla työskentely on vaikeaa. Ausan valikoimasta löytyy trukit 1.3 – 5 tonnin kapasiteetilla.

Henkilönostimet

Valikoimastamme löytyy Snorkel, Genie ja Nagano tuotteet. Katso lisää –>

Snorkel

Snorkel on eurooppalainen(UK) henkilönostinvalmistaja. Valikoimasta löydät henkilönostimet 4 metristä aina 66 metriin saakka.  Snorkel henkilönostimet ovat tunnettuja  turvallisuudesta, käytännöllisyydestä, sekä käyttäjäystävällisyydestä. Kansainvälisesti yksi johtavista valmistajista, jonka päästrategiana on laatu ja jälkimarkkinointiin panostaminen.

Genie

Genie on laadukas ja tunnutettu henkilönostin merkki. Se tunnetaan turvallisista ja hyvin valmistetuista henkilönostimistaan. Laajasta valikoimasta löytyy nostin tarpeeseen kuin tarpeeseen. Helppo osien saatavuus ja hyvä takuu varmistavat nostimen toiminnan pitkälläkin aikavälillä.

Nagano

Naganon tela-alustaiset henkilönostimet ovat erittäin maastokelpoisia ja soveltuvatkin siksi hyvin esimerkiksi kaivoksille. Tela-alusta takaa että kone on vakaa ja turvallinen siirtää ja käyttää työkohteessa. Nostimen huolto on suunniteltu helpoksi esimerkiksi sijoittamalla kaikki suodattimet yhteen huoltotilaan.  Japanilaista laatua vaikeisiin olosuhteisiin.

 

Kysy lisää valikoimasta!

Jari Kennilä

Konemyynti: trukit ja henkilönostimet, maanrakennuskoneet

050 526 1591

OTA YHTEYTTÄ

Konemyyntimme vastaa mielellään kysymyksiinne ja antaa lisätietoa koneista ja palveluista.