Ostoskori

Ei lisättyjä tuotteita.

Oma tili

Kirjaudu

Rekisteröidy

Ole hyvä ja syötä käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi. Saat sähköpostitse ohjeet salasanasi palauttamiseen.

Palaa kirjautumiseen

Ajosilppureita asiakkaiden tarpeisiin

Blogikirjoitus julkaistu 30.6.2021

HakaCenter vastasi asiakkaiden pyyntöön ja maahantoi talven aikana hyväkuntoisia käytettyjä ajosilppureita. Koneiden valinnassa kiinnitettiin huomiota siihen, että ne ovat hyväkuntoisia sekä vähän ajettuja. Valintakriteereinämme ovat mm. sopiva ikä ja moottorin teho, varusteet, renkaat, yleiskunto sekä luotettavat ostopaikat, joiden kanssa on tehty yhteistyötä aiemminkin. Emme pyrikään löytämään halvimpia yksilöitä, vaan hinta-laatusuhteeltaan asiakkaillemme sopivia.

Pyrimme löytämään asiakkaillemme hyväkuntoisia koneita. Lisäksi nämä koneet käyvät tarkan huolto- ja kunnostusohjelman läpi korjaamollamme, kun ne saapuvat maahan. Koulutetut asentajamme huolehtivat, että ne ovat kunnossa asiakkaiden vaativia rehuntekotarpeita varten.  HakaCenter on luvannut ensimmäisen korjuun takuun maahantuomilleen koneille. Tämä antaa asiakkaille varmuuden siihen, että he pystyvät tekemään turvallisen ostopäätöksen.

Koneiden käyttäjille annetaan HakaCenterin henkilökunnan toimesta riittävä käytönopastus. Tällainen tapahtuma pidettiin esimerkiksi MaitoParrat Oy:n tilalla Utajärvellä. Käytönopastuksessa esitellään koneen tekniikka ja huoltokohteet ammattitaitoisen huoltoasentajan toimesta. Lisäksi päivän aikana opastetaan koneen turvallista käyttöä ja tarvittaessa neuvotaan sopivia työskentelytapoja, jotta uudesta koneesta saadaan paras hyöty.

Uusi kone, vaikka hieman käytettynä, herättää aina mielenkiintoa. Tästä johtuen koneeseen ollaan yleensä tutustumassa useamman ihmisen voimin.