Konevuokraus - Haka Center

KONEVUOKRAUS

Palvelut

Kauttamme voit vuokrata traktoreita, kurottajia, kaivinkoneita, trukkeja sekä pyöräkoneita

Vuokrakoneet ovat turvallinen valinta, koska vuokrauksessa et sido omaa pääomaa pitkäksi aikaa koneisiin vaan vapautat pääomat normaaliin liiketoiminnan pyörittämiseen. Konevuokrauksella voit tasata työhuippuja ja kasvattaa liikevaihtoa lyhyissäkin urakoissa turvallisesti ilman sitovaa investointia omaan kalustoon. Vuokrakoneemme ovat pääosin alle kolmevuotta vanhoja, siistejä ja vähän ajettuja. Koneet voidaan varustella asiakkaan toiveen mukaan erilaisilla työlaitteilla. Mikäli päädyt ostamaan vuokraamasi koneen, on vuokrien hyvitys kaupanteon yhteydessä mahdollista.

  • Traktoreita löytyy n. 80-300 hevosvoimaisina. Traktorit voidaan varustaa tarpeen mukaan etukuormaimella tai etunostolaitteella ja voimanotolla. Traktorit voidaan varustaa myös mm. täydellisellä kelinhoitovarustuksella. Automaattiohjaus yleistyy koko ajan – useimmissa vuokratraktoreissamme on automaattiohjaus, jonka myötä pääset tutustumaan tähän uuden ajan tekniikkaan!
  • Maarakennuskoneet. Kaivinkoneissa on mukana kauhat ja useimmissa koneissa 3D-mittalaitteet. Kokoluokaltaan koneet ovat minikoneista aina 30tn kokoisiin koneisiin. Pyöräkuormaajia löytyy 6-20 tn ja isompia koneita saadaan pidempiaikaiseen vuokraukseen.
  • Kurottajia on tulossa vuokramarkkinoille koko ajan lisää. Kurottajia kannattaa kysyä myös meiltä, näiden varustukseen kuuluu aina kauha ja trukkipiikit!
  • Trukkeja löytyy monen painoisina ja esimerkiksi diesel tai sähkömoottoreilla varustettuna.

Kannattaa kysellä vuokralle kaikenlaisia maarakennus- ja maatalouskoneita. Pyrimme löytämään juuri oikeanlaiset ratkaisut yrityksesi tarpeisiin!

Voimme vuokrata koneita lyhytaikaisesti mm. huollon sijaiskoneeksi tai pidemmällä sopimuksella erittäin kilpailukyiseen hintaan. Mikäli tiedät hyvissä ajoin tarpeesi koneiden suhteen se helpottaa sopivan koneen löytymistä näin varmistetaan, että saat tarpeen mukaisen koneen kilpailukykyiseen hintaan. Vuokrahintaan kuuluu normaalit huollot ja vakuutukset. Mikäli sattuu vahinko ja kone vioittuu niin vuokraaja maksaa oma-vastuun, jonka hinta määräytyy koneen koon, mallin ja tyypin mukaan. Oma-vastuu osuudet vaihtelee 500-2000€ välillä.

Voimme tarjota vuokrakoneillemme kuljetuspalvelun suoraan työmaalle erillistä veloitusta vastaan. Kysy lisää! 040 779 1454

Vuokrattavat mönkijät ja moottorikelkat

Kauttamme pystyt vuokraamaan mönkijät ja moottorikelkat viihde- ja hyötykäyttöön. Tutustu vuokrattavissa oleviin laitteisiin!

Vuokralaitteet >>>

Jari Kennilä

Konemyynti: trukit ja henkilönostimet, maanrakennuskoneet

050 526 1591

Jarmo Heikkilä

Konemyynti: maanrakennuskoneet, New Holland ja Case IH traktorit

050 470 2116

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ

Asiakaspalvelumme palvele Sinua konevuokrauspalveluumme liittyvissä kysymyksissä ja tiedusteluissa puhelimitse numerossa 040 779 1454 arkisin klo 8-17 tai sähköpostitse asiakaspalvelu (ät) hakacenter.fi.