fbpx

Ostoskori

Ei lisättyjä tuotteita.

Oma tili

Kirjaudu

Rekisteröidy

Ole hyvä ja syötä käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi. Saat sähköpostitse ohjeet salasanasi palauttamiseen.

Palaa kirjautumiseen

Konemyynti

Haka Centeriltä löydät työkoneet mm. maatalouteen, kiinteistöhuoltoon ja maanrakentamiseen

Haka Center Oy toimii Agritekin jälleenmyyjänä maailman johtavan traktorivalmistaja CNH:n New Holland ja Case IH -traktoreille. Traktoreiden lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluvat puimurit, paalaimet sekä ajosilppurit. Katso lisää edustuksistamme alla olevista kuvalinkeistä!

Kaikki edustukset
Työkoneet
Lisälaitteet

Työkoneissa edustuksiimme kuuluvat Kverneland, Trima etukuormaimet, Potila äkeet, Joskin vaunut sekä Agro-Masz maanmuokkaimet. Muita konevalikoimaamme täydentäviä edustuksia ovat Oxsa lumilingot sekä MP-liftin ja Ismen etukuormaajat ja työvälineet.

Toimimme Hyundai maansiirtokoneiden jälleenmyyjänä Pohjois-Suomen alueella yhteistyössä Telakone Oy:n kanssa. Hyundai maanrakennuskonevalikoimaamme kuuluvat muun muassa kaivinkoneet ja pyöräkuormaajat.

Myymme yhteistyössä Finnsiirto Oy:n ja Simeri Oy:n kanssa monipuolisesta valikoimasta trukit ja henkilönostimet. Valikoimastamme löytyy sopiva trukki tai nostin useimpiin käyttötarkoituksiin. Saatavilla on useita laadukkaita merkkejä, joista esimerkkeinä Hyundai, Ausa, Genie ja Nagano.

Meiltä löydät myös markkinoille tuomamme Suomen olosuhteisiin erittäin hyvin soveltuvan Mastek lietteenlevitysjärjestelmän.