Ostoskori

Ei lisättyjä tuotteita.

Oma tili

Kirjaudu

Rekisteröidy

Ole hyvä ja syötä käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi. Saat sähköpostitse ohjeet salasanasi palauttamiseen.

Palaa kirjautumiseen

Hyötyä ja hauskuutta – mönkijästä ja moottorikelkasta on moneksi

Blogikirjoitus julkaistu 28.10.2021

Hauskanpito ja rentoutuminen on jaksamisen kannalta tärkeää. Ihmisillä on mitä moninaisimpia tapoja rentoutua ja huolehtia omasta jaksamisesta. Toisille auringossa loikoilu toimii parhaiten, toisille taas esimerkiksi upean arkkitehtuurin tai taiteen katselu tuo rentoutta ja rauhaa. Sitten on se suuri joukko ihmisiä, jotka tarvitsevat rentoutuakseen hieman sykkeen nousua ja jännitystä – ja vielä mielellään moottorin jyrinän säestyksellä. Tähän tarpeeseen HakaCenter pystyy auttamaan tarjoamalla vuokralle mönkijän tai moottorikelkan. Onhan se vaan terapeuttista, kun saa kiristää kypärän päähän ja lähteä ihailemaan upeaa maisemaa lumiseen metsään tai järvelle!

Mönkijälle on myös runsaasti vakavamielisempää käyttöä ja sillä voi helpottaa montaa liikkumista ja kuljettamista vaativaa askaretta. Mönkijällä on mukava kerätä esimerkiksi maanäytteitä liikaa alustaa polkematta. Pienimuotoinen puusavotta voi myös olla paljon mielekkäämpää ja helpompaa, jos mönkijän varustaa metsäkärryllä. Ketteryytensä ja etenemiskykynsä ansiosta mönkijä soveltuu hyvin myös tiheämpiin ja hankalakulkuisempiin ympäristöihin. Tela-alustainen mönkijä soveltuu myös hyvin sellaisiin paikkoihin, mihin raskaammalla kalustolla ei ole asiaa. Asiakkaamme on käyttänyt tällaista mönkijää kuluvana kesänä esimerkiksi kosteikkojen hoidossa sekä sellaisilla paikoilla, johon traktorilla tai muulla koneella ei pysty tai ole järkevää kantavuuden takia mennä.

Vuokrakalustossamme olevat moottorikelkat soveltuvat hyvin syvässä lumessa ajoon. Näillä moottorikelkoilla on helppo käydä tarkastamassa talviaikaan omat metsäpalstansa esimerkiksi hirvi- tai lumituhojen varalta.
- Matti Huovinen

Vuokrakalustossamme olevat moottorikelkat soveltuvat hyvin syvässä lumessa ajoon. Näillä moottorikelkoilla on helppo käydä tarkastamassa talviaikaan omat metsäpalstansa esimerkiksi hirvi- tai lumituhojen varalta. Vuokraamalla moottorikelkan vältyt kesäaikaiselta varastointitarpeelta ja hankintakustannuksilta.

Olipa tarpeesi sitten työntäyteinen tai hauskuus edellä menevä, HakaCenteriltä löydät sopivat vuokravälineet tarpeeseesi. Tällä hetkellä saatavilla on esimerkiksi kolme erilaista mönkijää, mönkijän metsäkärry sekä kaksi moottorikelkkaa. Vuokraamme myös muuta kalustoa, kuten esimerkiksi trukkeja, traktoreita, kaivinkoneita ja pyöräkuormaajia. Vuokraaminen on erinomainen vaihtoehto, kun kaluston tarve on lyhytaikaista tai hyvin kausiluontoista. Kysy lisää konemyynnistämme ja kalustotarpeen yllättäessä muista HakaCenter!