Ostoskori

Ei lisättyjä tuotteita.

Oma tili

Kirjaudu

Rekisteröidy

Ole hyvä ja syötä käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi. Saat sähköpostitse ohjeet salasanasi palauttamiseen.

Palaa kirjautumiseen

Koeajopäivä Kempeleessä

Blogikirjoitus julkaistu 20.10.2021

Pöly koeajopaikalla on ehtinyt jo laskeutua, joten nyt on hyvä hetki pohdiskella tapahtumaa hiukan tarkemmin. Kalle Piirainen on ollut yrittäjänä HakaCenterin taustalla nyt kymmenen vuoden ajan, jonka johdosta myymälää, yritysilmettä sekä tuotevalikoimaa on uudistettu viime aikoina merkittävällä tavalla. Halusimme alun perin kutsua nykyisiä ja tulevia asiakkaitamme todistamaan muutoksia paikanpäälle jo kesällä, mutta tuolloin ja vielä tänäkin päivänä yhteiskunnassamme vallitseva pandemia esti suunnitelmamme sillä erää. Syksyn edetessä näimme kuitenkin valoa tunnelin päässä, joten istuimme suunnittelupöydän äärelle uudelleen.

Ajatuksena oli yhä esitellä uudistunutta myymälämme, yritysilmettämme sekä tuotevalikoimaamme. Halusimme erityisesti tuoda esille ison merkkiyhteistyön Finnsiirto Oy:n kanssa, jonka myötä saimme HakaCenterin uusiksi tuotteiksi Simerin henkilönostimet sekä Hyundain materiaalinhallinta- ja maanrakennuskoneet. Koimme, että paras tapa tuoda uusi merkkiedustus esille on konkreettinen koeajopäivä, joten järjestimme koeajopaikan käyttökuntoon ja toimme sinne maanrakennuskoneita asiakkaidemme kokeiltavaksi. Yritystoimintamme juuret ovat syvällä maatalouskoneiden myynnissä, joten traktorit ja työkoneet ovat aina myös ansaitsemallaan paraatipaikalla tapahtumissa, joita järjestämme.

Maanrakennuskoneiden myyntiin liittyy aina useampia oheistuotteita, joilla on merkittävä osuus koneiden työkäytössä. Keskusvoitelujärjestelmät asennetaan koneisiin poikkeuksetta jo varusteluvaiheessa, kuten myös mittalaitteet, jotka tätä nykyä ovat jo vaatimuksena tietyille työmaille aikovilta urakoitsijoilta. Kauhat ja tiltit puolestaan ovat kaivinkoneenkuljettajalle tärkeitä siinä missä vasara on timpurille. Nopean pohdinnan jälkeen tulimme siihen tulokseen, että haluamme kutsua yhteistyökumppaneitamme esittelemään edellä mainittuja olennaisia oheistuotteita koeajopäiväämme. Onneksemme Novatron, Kone Jare ja Oulun Kauha olivat heti kiinnostuneita järjestämään tapahtumaa kanssamme.

Jälkikäteen voidaan summata, että koeajopäivä oli onnistunut tapahtuma. Asiakkailtamme saama palaute oli positiivista niin koneisiin, yritysilmeeseen ja tarjoiluun liittyen. Koeajokoneet pysyivät käytössä aina tapahtuman alusta loppuun asti ja kävijöitä oli mukavasti liikkeellä. Uudet Hyundain maanrakennuskoneet ja traktorit herättivät runsaasti kysymyksiä ja innokkaita koeajajia. Tavoitteenamme oli päästä keskustelemaan sekä jakamaan tietoa ja kokemuksia asiakkaillemme. HakaCenter osallistui tai järjesti 11 tapahtumaa 1,5 kuukauden aikana, joissa tämä tavoite saavutettiin!