fbpx

Ostoskori

Ei lisättyjä tuotteita.

Oma tili

Kirjaudu

Rekisteröidy

Ole hyvä ja syötä käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi. Saat sähköpostitse ohjeet salasanasi palauttamiseen.

Palaa kirjautumiseen

Kverneland perään ja kyntämään

Blogikirjoitus julkaistu 25.8.2021

Kyntäminen näyttää säilyttävän ja jopa vahvistaa asemaansa suosituimpana muokkausmenetelmänä. Kasvinsuojeluaineiden yleinen kritisointi supistaa tulevaisuudessa resursseja rikkakasvien torjunnassa, kynnöllä pystytään kääntämään haitalliset rikkakasvit muokkauskerroksen alaosaan ja samalla maaperää saadaan ilmavammaksi viljeltäville kasveille.

Kverneland kyntöaurojen mallisto on laajentunut ja kehittynyt nykyaikaisen viljelijän tarpeet huomioiden. Kuitenkin laadukkaan auran perusominaisuudet ovat säilyneet ennallaan. Näitä ominaisuuksia ovat kulutuskestävyys, toiminnallisuus ja ylläpitokustannukset.

Kverneland aurojen ominaisuudet yleisesti:

  • Mekaaninen lehtijousilaukaisin, ojas kääntyy ylös osuessa esteeseen ja palautuu työasentoon automaattisesti. Vahvuutena yksinkertainen ja toimiva mekanismi.
  • Teräksen laatu ja kulutuskestävyys kaikissa osissa saavutettu ainutlaatuisella Kverneland- karkaisumenetelmällä, 90% Kvernelandissa käytetystä teräksestä on jalostettu kyntöaurojen vaatimuksia ajatellen.
  • Nykyaikaiset kääntöpäät ovat kestäviä ja toimintavarmoja. Kääntöpäämallit on luokiteltu traktorin maksimi hevosvoiman mukaisesti 150 (hv), 200 (hv) ja 300(hv).
  • Meillä HakaCenterillä ollaan tilattu ennakkoon aurat, jotka vastaavat alueemme viljelijöiden tarpeita parhaiten. Myymälästämme löydät myös laajan valikoiman Kverneland aurojen alkuperäisiä kulutusosia. Kyntöauran käyttöikä on pitkä ja laatuun kannattaa panostaa, sillä Kverneland auroilla kyntää vielä monet sukupolvet.
× How can I help you?