Ostoskori

Ei lisättyjä tuotteita.

Oma tili

Kirjaudu

Rekisteröidy

Ole hyvä ja syötä käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi. Saat sähköpostitse ohjeet salasanasi palauttamiseen.

Palaa kirjautumiseen

Syksyä kohti!

Blogikirjoitus julkaistu 1.9.2021

Syyskuulle on päästy vuotta 2021, eli varaosatiimi varustautuu ja valmistautuu syyshuoltoihin, joiden merkitystä ei voi tarpeeksi korostaa. Tämä tarkoittaa sitä, että suodattimien ja muiden olennaisten huolto-osien kappalemäärät tarkistetaan ja tarvittaessa täydennetään.

Suodattimien vaihdon yhteydessä on aiheellista tarkistaa, että löytyykö öljystä esimerkiksi kosteutta tai metallia, mikä voisi ennustaa voimansiirtoon tai hydrauliikkaan ongelmia pidemmällä juoksulla. Säännöllisesti huolletut koneet takaavat hyvän vaihtoarvon lisäksi pidempää ja luotettavampaa käyttöä maltillisin kustannuksin. Syksyhän on myös erinomainen aika määritellä ne pienemmät ja isommat remontit, jotka ovat olleet näköpiirissä jonkin aikaa.
Tähän liittyen haluaisimme muistuttaa, että Kamasan 99-osainen hylsyavainsarja on syyskuun ajan tarjouksessa myymälässämme hintaan 189,00€ (240€)!

Viimeisimpiä ajankohtaisia asioita varaosapuolellamme ovat olleet uudet yhteistyökuviot. Yhteistyömme Finnsiirto Oy:n ja konsernin alaisten toimijoiden (mm. Suomen Telakone Oy ja Simeri Oy) kanssa tarkoittaa uudenlaisia asiakastarpeita! Hyundain trukkien ja maanrakennuskoneiden sekä Simerin henkilönostimien varaosakanavat ovat nyt meille ja asiakkaillemme avoinna. Kuten aikaisemmin ilmoitimme, myös ensimmäiset uudet koneet on toimitettu HakaCenterin toimipisteelle Kempeleeseen. Niitä voi ja ehdottomasti kannattaa käydä katsomassa paikan päällä!

Tällä viikolla yhteistyökumppanimme ovat tarjonneet koulutusta HakaCenterin henkilökunnalle liittyen uuteen kalustoon. Jo tässä vaiheessa on selvää, että uuden edustuksen myötä saamme valikoimaamme erittäin laadukkaita ja monipuolisia koneita, joilla saamme asiakkaillemme yhä kokonaisvaltaisempia ratkaisuja tarjolle. Jälkimarkkinoinnin näkökulmasta uusien maanrakennuskoneiden ja henkilönostimien huolto- ja varaosaverkosto mahdollistaa asiakkaillemme sujuvan palvelun aina tarpeen tullen. Kaiken kaikkiaan uusi yhteistyömme antaa potentiaalisen kuvan tulevasta.

Tiesitkö, että verkkokauppamme www.hakaosat.fi on kokenut melkoisen muutoksen kesän mittaan? Matti on tehnyt erinomaista työtä kehittäessään asiakasrajapintaa helpottamaan verkkokaupan käyttöä ja tehdyillä uudistuksilla verkkokaupan kautta asiakkaidemme palvelu on nopeampaa ja helpompaa. Vaikka työt verkkokaupan osalta ovat vielä viimeistelyvaiheessa, suosittelemme tutustumaan uudistuneeseen verkkokauppaan!

 

Syysterveisin,

HakaCenterin varaosatiimi!