fbpx

Ostoskori

Ei lisättyjä tuotteita.

Oma tili

Kirjaudu

Rekisteröidy

Ole hyvä ja syötä käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi. Saat sähköpostitse ohjeet salasanasi palauttamiseen.

Palaa kirjautumiseen

Joskin

Joskin laajin valikoima vaunuja.

Joskin on korkealaatuisten maatalouskoneiden valmistaja, jonka valikoimaan kuuluu monipuolisia lannoitelevittimiä, perävaunuja, sekä maanmuokkauslaitteita. Yritys on perustettu Belgiassa ja se on saavuttanut maineen luotettavana ja kestävänä tuotemerkkinä. Joskinin keskeiset arvot ovat innovaatio, laatu ja asiakastyytyväisyys, mikä on johtanut jatkuvaan kasvuun ja menestykseen alalla.

Kaikki konetyypit
Karjavaunu
Koukkulavakärry
Säilörehuvaunu
Kippiperävaunu
Monikäyttöperävaunu
Lannanlevitin
Levitysvälineet
Lietesäiliö
modulo2
Joskin Modulo 2
Saatavana yksiakselisena versiona 2 500 - 11 000 l ja kaksiakselisena versiona 8 400 - 20 000 l.
Cobra2
Joskin Cobra 2
COBRA2 -lietesäiliö on saatavana tilavuudeltaan 11 000 litrasta 14 500 litraan ja ainoastaan yksiakselisena.
Volumetra
Joskin Volumetra
Saatavana kaksiakselisena tilavuudeltaan 12 500 litrasta 20 000 litraan tai kolmiakselisena tilavuudeltaan 20 000 litrasta 28 000 litraan, yksi myydyimmistä JOSKIN-lietesäiliöistä jo useiden vuosien ajan.
Quadra
Joskin Quadra
Saatavilla kaksiakselisena 16 000 - 20 000 litran tilavuudella.
xtrem2
Joskin X-trem 2
Kavennetun alustan (600 mm) ansiosta tässä säiliöautossa onnistutaan yhdistämään suuren tilavuuden säiliö ja halkaisijaltaan suuret pyörät (max. Ø 1 986 mm) ilman, että sen leveys ylittäisi 3 metriä tai että se heikentäisi ajo-ominaisuuksia
Euroliner
Joskin Euroliner
Suuren säiliön halkaisijan (Ø 2 000 mm 20 000 litran säiliössä, Ø 2 100 mm muissa tilavuuksissa) ansiosta tämä lietesäiliöauto on erittäin kompakti, mikä sopii erinomaisesti ahtaisiin paikkoihin.
Tetraliner
Joskin Tetraliner
TETRALINER-lietesäiliö on erityisesti suunniteltu kuljettamaan suuria määriä lietelantaa maatilalta pellolle ja kaukaisimmille levityssäiliöille. Saatavana tilavuuksilla 21 000 litrasta 28 000 litraan.
Joskin Terrasoc
Terrasoc on lannoitteiden ja maanparannusaineiden levityslaite, joka on suunniteltu monipuoliseen käyttöön erilaisilla maanmuokkausaloilla. Laite käyttää innovatiivista levitysjärjestelmää, joka mahdollistaa tasaisen ja tarkan levityksen vähentäen aineiden hukkaa ja säästäen kustannuksia. Lisäksi Terrasoc on helppo huoltaa ja säätää. Työleveys 2,8 - 5,2m.
Joskin Terraflex
TerraFlex on monikäyttöinen levityslaite, joka on suunniteltu tarkan ja tasaisen levityksen aikaansaamiseksi lannoitteille, maanparannusaineille ja muille materiaaleille. Laite on helppo huoltaa ja säätää sekä varustaa erilaisilla lisävarusteilla, joten se soveltuu monenlaiseen käyttöön. Useita malleja, työleveys 2,7 - 6m.
Joskin Multi-action
Joskin Multi-Action on monikäyttöinen maanmuokkauslaite, joka yhdistää tarkan ja tasaisen levityksen maanmuokkaukseen. Sen modulaarinen rakenne mahdollistaa sen monipuolisen käytön eri tehtävissä. Työleveys 3 - 7,74m.
Joskin Solodisc
Solodisc on tehokas ja monipuolinen levityslaite, joka soveltuu erilaisten materiaalien, kuten lannoitteiden ja kalkin levitykseen. Laite mahdollistaa tarkan levityksen ja sen modulaarinen rakenne tekee siitä helppokäyttöisen eri käyttötarkoituksissa. Useita malleja. Työleveys 3 - 7,87m.
Joskin PendiTwist
PendiTwist -lannoitelevittimet ovat monipuolisia ja tehokkaita työkaluja lannoitteen levityksessä. Mallisto sisältää Basic-, perus- ja Start-mallit, jotka tarjoavat erilaisia ominaisuuksia eri käyttötarkoituksiin. Työleveydet 6 - 18m.
Joskin Pendislide
PendiSlide -lannoitelevittimet tarjoavat tehokkaan ja monipuolisen ratkaisun erilaisiin levitystarpeisiin. Valikoima sisältää Basic-, Start- ja Pro-mallit, jotka tarjoavat erilaisia ominaisuuksia ja kapasiteetteja asiakkaan tarpeiden mukaan. Työleveydet 6 - 18m.
Joskin MultiTwist
Multitwist on monipuolinen ja tehokas lannoitelevitin, joka sopii erinomaisesti kaikkiin maanmuokkaustöihin. Multitwist-mallisto sisältää erilaisia malleja ja varusteita, kuten työleveyden ja kapasiteetin säädön, jotta se vastaa paremmin asiakkaiden tarpeisiin. Työleveys 12 - 15m.
Joskin Siroko
Siroko on tehokas lanta- ja orgaanisen materiaalin levitin, joka soveltuu erinomaisesti monipuoliseen käyttöön maanviljelyssä. Siroko on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja -huoltoiseksi, ja sen kestävä rakenne takaa pitkän käyttöiän. Tilavuus 5 - 14,17m³
Joskin Tornado
Tornado on kapearunkoinen, korkean tehokkuuden ja tarkan levityksen tarjoava lanta- ja orgaanisen materiaalin levitin. Se on suunniteltu kestäväksi ja käyttömukavaksi, ja sen ratkaisut sopivat vaativiin maatalouskäyttöihin. Tilavuus 8.6 - 22.4m³
Joskin Ferti-Cap
Ferti-Cap on täysgalvanoitu levitin, joka on suunniteltu tarkkaan lannoitteen jakamiseen maahan. Ferti-Capin ainutlaatuisen levitystekniikan ansiosta lannoitteen jakaminen on tehokasta, tasaisesti ja ympäristöystävällisesti. Tilavuus 6.91 - 13.97m³.
Joskin Ferti-Space2
Ferti-space 2 on monipuolinen lannoitteenlevitin, joka on suunniteltu tehokkaaseen ja tarkkaan levitykseen. Sen suuri kapasiteetti yhdistettynä tarkkaan levitykseen mahdollistaa nopean työskentelyn suurilla pelloilla. Ferti-space 2:ssa on myös innovatiivinen sähköinen hallintajärjestelmä, joka optimoi levityksen määrän ja tarkkuuden. Tilavuus 12.32 - 30.22m³.
Joskin Tornado Horizon
Tornado Horizonin suuri kapasiteetti ja korkealaatuiset komponentit tekevät siitä ihanteellisen valinnan ammattimaiseen maanviljelyyn. Tornado Horizonin ainutlaatuinen muotoilu vähentää maan painetta ja lisää vakautta, mikä vähentää maan tiivistymistä ja parantaa sadon laatua. Tilavuus 11.5 - 22.4m³.
Joskin Ferti-Space2 Horizon
Ferti-Space2 Horizon on JOSKIN-lannanlevittimien lippulaiva, jossa on leveä runko ja levityspöytä. Se on kevyt, kestävä ja helppohoitoinen, ja se voidaan muuntaa säilörehutraileriksi. Taloudellinen sekä budjettien että energian näkökulmasta, tämä laite on todellinen monitaituri XL-versiona. Tilavuus 12.32 - 30.22m³.
Joskin Drakkar
Drakkar on monikäyttöinen perävaunu, joka on suunniteltu kuljettamaan kaikenlaisia kuormia raskaassa maatalouskäytössä. Se on erittäin kestävä ja vahva, mikä takaa sille pitkän käyttöiän. Tilavuus 23 - 46m³.
Joskin Trans-Cap
Trans-Cap on valmistettu kestävistä materiaaleista ja sen ominaisuudet tekevät siitä erittäin helppo- ja monikäyttöisen. Lisävarusteina mm. alumiiniset tai teräksiset jatkeet, peittojärjestelmät (peitteet, verkot jne.), korkeakippi- tai 2-suuntainen kippijärjestelmä, 2-osainen ovi ja paljon muuta! Kapasiteetti 10 - 18 tonnia.
Joskin Trans-Space
Trans-Space on monipuolinen ja tehokas kippikärry, joka on suunniteltu kestämään raskasta käyttöä. Sen muotoilu mahdollistaa monenlaisten materiaalien kuljettamisen, kuten esimerkiksi soran, hiekan, mullan, kivien ja jopa puun. Trans-Space on saatavana useina eri koko- ja kuormauskapasiteetti-vaihtoehtoina, joten se voidaan räätälöidä tarkasti käyttäjän tarpeisiin. Kapasiteetti 18 - 26 tonnia.
Joskin Delta-Cap
Delta-Cap on monikäyttöinen kippiperävaunu, joka soveltuu hyvin viljan, rehun ja maan kuljetukseen. Delta-Cap on varustettu hydraulisella peräluukulla, joka varmistaa helpon ja nopean tyhjennyksen. Lisävarusteena saatavilla mm. puhallin, joka mahdollistaa täsmäsyötön esim. rehun siilotukseen. Kapasiteetti 8 - 14 tonnia.
Joskin Tetra-Cap
Tetra-CAP on monikäyttöinen kippivaunu, joka on suunniteltu ammattimaiseen käyttöön. Tetra-CAPin hydraulisesti taittuva katto suojaa kuljetettavaa materiaalia kosteudelta ja pölyltä. Lisäksi kippivaunu on varustettu suurella määrällä lisävarusteita, mikä mahdollistaa sen monipuolisen käytön erilaisissa olosuhteissa. Kapasiteetti 8 - 16 tonnia.
Joskin Tetra-Space
Tetra Space on JOSKINin monikäyttöinen kippiperävaunu, joka on suunniteltu erityisesti kuljetustarpeisiin, joissa vaaditaan suurta tilavuutta. Se on suunniteltu helpottamaan kuljetusta ja lastausta mukavuutta ja käytännöllisyyttä silmällä pitäen. Kapasiteetti 18 - 24 tonnia.
Joskin Trans-KTP 17/22/27/34
Trans-KTP 17, 22, 27 ja 34 -rakennustyömaille suunnitellut kippiperävaunut on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä. Niiden kestävyys on taattu vahvan HARDOX 450 -rakenteen ansiosta. Saatavina kaksi ja kolmiakselisena. Kapasiteetti 17 - 30 tonnia.
Joskin Silo-Space2
Silo-Space2 on JOSKINin säilörehuvaunujen valikoiman lippulaivatuote, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomaista suorituskykyä ja monikäyttöisyyttä. Vaunu on varustettu leveällä kylkikorkeudella, joka mahdollistaa suuremman tilavuuden ja tehokkaamman kuormauksen. Lisäksi sen runko on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä ja varustettu tehokkailla akselijärjestelmillä, mikä tekee siitä kestävän ja turvallisen käytössä. Kapasiteetti 44 - 59m³.
Joskin Cargo Lift-CL
Cargo Lift-CL on monipuolinen koukkulavakärry. Se soveltuu lavojen ja tankkien käsittelyyn. Laite on saatavana kaksi tai kolmiakselisena. Käyttökapasiteetti 8 - 30 tonnia.
Joskin Betimax R
Betimax R:ssä on takakuormausramppi ja kiinteä vetoaisa. 2,1 m korkea kori on täysin maalattu ja lattia on liukastumista estävää kuviointia. Ramppi on vakiovarusteena varustettu kahdella palautusjousella, jotka mahdollistavat käyttäjälle helpon ja kätevän nostamisen. Lisäksi traileri on helppo huoltaa ja pitää puhtaana. Saatavana 5m ja 6m pituisena.
Joskin Betimax RDS
Betimax RDS on kehitetty kokeneiden eläinlääkäreiden ja karjankasvattajien neuvojen perusteella mahdollisimman suuren käyttömukavuuden ja helppokäyttöisyyden saavuttamiseksi. Vaunun akselit on varustettu kaksitoimisilla hydraulisylintereillä, jotka laskevat karjan perävaunun maahan. Kuormausluiskan poistaminen mahdollistaa sen, että kuormauksen ja purkamisen korkeus on vain 14 cm, kun taas kuljetuksen korkeus on 63 cm. Saatavilla 5 - 9m pituisena.

HakaCenteriltä myös seuraavien merkkien työkoneita sekä lisälaitteita

Kaikki edustukset
Työkoneet
Lisälaitteet