Ostoskori

Ei lisättyjä tuotteita.

Oma tili

Kirjaudu

Rekisteröidy

Ole hyvä ja syötä käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi. Saat sähköpostitse ohjeet salasanasi palauttamiseen.

Palaa kirjautumiseen

Mastek

Siisti järjestelmä suomen olosuhteisiin!

MASTEK on multaimilla varustettu hellävarainen ja tehokas järjestelmä, joka mahdollistaa lietteen levityksen keväällä kasvukauden varhaisessa vaiheessa vahingoittamatta kasvustoa. Olemme tuoneet markkinoille Suomen olosuhteisiin erittäin hyvin soveltuvan nestemäisen lannan- ja lietteenlevitysjärjestelmän. Laitteisto koostuu pumpusta, siirto- ja levitinletkusta sekä multainlevittäjästä. Liete pumpataan levitysyksikköön kaivosta tai siirtokontista.

Mastek Pumppu
Korkeapaine keskipakoispumppu, jolla pumpataan liete letkuun kaivosta tai siirtokontista, pumppu on traktoripyöritteinen. Tehon tarve 150-200hv, siirtoteho 2,5 km ,levitysteho 2km. Järjestelmän letkut: Lietteen siirto säiliöltä pellolle 5 tuumaisella letkulla, Levityksessä käytetään 4 tuumaista letkua.
Mastek Levitin
Ainoa järjestelmä, jolla voit levittää lietteen varhain keväällä vahingoittamatta kasvustoa. Kotoisista ravinteista saadaan paras hyöty, kun ne levitetään varhaisessa kasvuvaiheessa. Ravinteet mobilisoituvat kasvien käyttöön koko kasvukaudeksi. Levität päivässä paljon! Päästään jopa 200 kuutioon tunnissa. Kerralla kuntoon! Levitysyksikkö ajetaan kentälle vain kerran ja pois sieltä. Polttoaineen kulutuksen säästö on merkittävä, koska levitysyksikkö ei ole jatkuvasti matkalla pihalta pellolle ja takaisin. Siistiä myös muiden mielestä! Tiet pysyvät siistimpänä kun maa-aines ei kulkeudu tielle.

HakaCenteriltä myös seuraavien merkkien työkoneita sekä lisälaitteita

Kaikki edustukset
Työkoneet
Lisälaitteet