Varaosakuulumisia! - Haka Center

Varaosakuulumisia!

Heinäkuu ja ollaan yli puolivälin! Aloitin varaosamyyjänä HakaCenterillä kesäkuun alussa ja tänään kerron teille kuulumisia täältä tiskin takaa. HakaCenterin varaosatiimi koostuu viidestä henkilöstä ja kukin meistä omaa hiukan erilaista taustaa työuraltaan. Merkille pantavaa on ollut hyvä ilmapiiri, yhteiset tavoitteet ja yhdessä tekemisen meininki. Lyhyen otannan perusteella töihin on ollut mukava tulla jokaisena päivänä!

Tavallisena päivänä työskentelemme kahdessa vuorossa saavuttaaksemme hyvän tavoitettavuuden aukioloaikojemme puitteissa. Kolme miestä miehittää varaosatiskiä ja kaksi henkilöä huolehtivat letkupajan töistä ja varastotoiminnoista. Tänä päivänä varastolla on päivittäisellä tasolla paljon säännöllisiä työtehtäviä, jotka edellyttävät yhden miehen työpanoksen. Näitä ovat esimerkiksi päivittäin saapuvat tavarantoimitukset, asiakkaille lähtevät toimitukset, verkkokaupan tilausten käsittely sekä varaston ylläpito. Varastoltamme lähtee kuukausittain noin 60 kappaletta lähetyksiä asiakkaillemme sekä näiden lisäksi noutotilaukset, joita tavallisesti saamme puhelimitse tai palvelutiskiltä. Varaosavarastomme käsittää noin 15 000 erilaista nimikettä tai työkalua.

Asiakkaidemme keskuudessa selkeästi suosittuja trendejä ovat verkkokauppatilaukset, joiden määrä on jatkuvassa kasvussa. Verkkokauppaamme uudistetaankin parhaillaan palvelemaan yhä paremmin asiakkaidemme tarpeita ja saavuttaaksemme vielä kattavampaa valikoimaa, esimerkkinä mainittakoon käytetyt varaosat. Meidän varaosaverkostomme on rakennettu siten, että varastoidut nimikkeet kattavat hyvin asiakkaidemme yleisimpiä tarpeita, mutta myös toimittajiltamme on saatavilla täydennyksiä varastoon tai asiakkaidemme tilauksiin tarvittaessa nopeasti. Toimittajilta asiakkaillemme saapuvat tavarat lähtevät aina samana päivänä toimitukseen asiakkaillemme, jotta paketti tavoittaa määränpäänsä mahdollisimman pian.

Päivittäin teemme asiakkaiden tarpeisiin erilaisia letkuja. Olemassa olevat työkalumme ja tarvikevarastomme mahdollistavat sujuvan palvelun paikallisesti. Asiakkaidemme myymäläkokemuksesta ja yleisestä palvelutyytyväisyydestä aidosti kiinnostuneena kasvuyrityksenä olemme tietoisesti lisänneet myymälässä palvelevan henkilöstön määrää, jotta voimme vastata kysyntään ja tarjota kaikilla sektoreilla nopeaa sekä sujuvaa palvelua.

 

Terveisin!

 

-Sami Mansikkasalo